Efectele televiziunii asupra mintii umane - Carti.Crestinortodox.ro

Efectele televiziunii asupra mintii umane

Fii primul care adauga o recenzie!
19,00Lei
In stoc

Cu cat oamenii se uita mai mult la televizor, cu atat se simt in lipsa acestuia mai stresati, mai singuri, cu mintea mai imprastiata, mai irascibili si anxiosi, mai epuizati, deconcentrati si pasivi, goliti sufleteste. Toate aceste simptome sunt insa spec

Descriere

Efectele televiziunii asupra mintii umane

Cu cat oamenii se uita mai mult la televizor, cu atat se simt in lipsa acestuia mai stresati, mai singuri, cu mintea mai imprastiata, mai irascibili si anxiosi, mai epuizati, deconcentrati si pasivi, goliti sufleteste. Toate aceste simptome sunt insa specifice consumului de droguri, aparand in momentul in care drogul se elimina din organism.

In intervalul 1964-1968, cand generatia TV [din SUA] (crescuti de mici in fatza televizorului) ajunsese la maturitate, s-au inmultit si tinerii intre 10 si 18 ani care consumau droguri. Un tanar de 17 ani spunea: "Ma droghez. Este atat de incitant! Lumea se misca incet si nedeterminat, dar foarte clar, precum intr-un film dat cu incetinitorul sau intr-un spectacol desfasurat pe micul ecran, cand orice vezi intra direct in capul tau (...) Toate imaginile interioare ma faceau sa vad lumnea si pe mine insumi precum scenele la televizor."

In societatea americana, mai intai, si apoi in toata lumea, mass-media a contirbuit esential la promovarea avorturilor, a homosexualitatii, a mentalitatilor bolnave ale grupurilor minoritare de tot felul.

Ecranul televizorului sau al calculatorului dauneaza dezvoltarii cortexului prefrontal.

Specificaţii

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie