Dictionar bilingv de termeni crestin-ortodocsi roman-francez, francez-roman - Carti.Crestinortodox.ro

Dictionar bilingv de termeni crestin-ortodocsi roman-francez, francez-roman

Fii primul care adauga o recenzie!
55,00Lei
In stoc

Acest dicţionar bilingv de termeni religioşi creştin-ortodocşi este mai mult decât un simplu lexicon; traducerea fiecărui termen este însoţită, pe lângă sinonime, de un comentariu şi e situată în contextul unor fraze în care îşi actualizează...

Descriere

Dictionar bilingv de termeni crestin-ortodocsi roman-francez, francez-roman

Acest dicţionar bilingv de termeni religioşi creştin-ortodocşi este mai mult decât un simplu lexicon; traducerea fiecărui termen este însoţită, pe lângă sinonime, de un comentariu şi e situată în contextul unor fraze în care îşi actualizează semnificaţia. Autoarea a consultat diferitele surse lexicale existente atât în franceză, cât şi în română, sintetizându-le, completându-le şi îmbogăţindu-le. Este o lucrare deosebit de utilă atât pentru românii stabiliţi în Franţa, care doresc să-şi perfecţioneze cunoştinţele de franceză din cadrul bisericesc, cât şi pentru francofonii doritori să-şi însuşească bazele vocabularului religios din limba română.

Autoarea este lingvistă, profesor universitar doctor la Catedra de franceză a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii „Alexandru loan Cuza” din Iaşi şi predă limba franceză şi la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul aceleiaşi universităţi; a publicat mai multe lucrări despre Ortodoxia din Franţa, exprimată în limba franceză, pe baza unei cunoaşteri aprofundate a acesteia la faţa locului.

(Jean-Claude Larchet)
 

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN: 9786066669498
  • An aparitie: 11 Februarie 2021
  • Numar pagini: 634
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie