Dezvoltarea inteligentei emotionale - Carti.Crestinortodox.ro

Dezvoltarea inteligentei emotionale

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
In stoc

Ca să te poţi descurca în provocatoarea lume a afacerilor de astăzi, nu mai sunt suficiente isteţimea şi munca asiduă. Cei care reuşesc posedă în general şi o altă însuşire, numită inteligenţă emoţională. Rob Yeung vă dezvăluie cum vă puteţi dezvolta...

Descriere

Dezvoltarea inteligentei emotionale

Ca să te poţi descurca în provocatoarea lume a afacerilor de astăzi, nu mai sunt suficiente isteţimea şi munca asiduă. Cei care reuşesc posedă în general şi o altă însuşire, numită inteligenţă emoţională.
Rob Yeung vă dezvăluie cum vă puteţi dezvolta inteligenţa emoţională şi cum o puteţi folosi pentru a avansa în carieră. Autorul vă încurajează să vă cunoaşteţi şi să vă controlaţi emoţiile, să vă autodirecţionaţi, să nu vă daţi bătuţi şi să vă urmăriţi întotdeauna ţelul. Învăţaţi cum să învingeţi obstacolele şi cum să obţineţi succesul.
Aveţi nevoie de „inteligenţă interpersonală” pentru a-i influenţa şi a-i convinge pe ceilalţi, pentru a le înţelege motivaţiile, pentru a beneficia de cele mai importante calităţi ale lor şi pentru a ajunge la o înţelegere reciproc avantajoasă chiar şi cu cei mai dificili colegi.
Sfaturile bine ţintite ale autorului vă vor face mult mai uşor accesibil drumul către succes şi fericire personală. Veţi descoperi că un nivel înalt de inteligenţă emoţională reprezintă cea mai bună garanţie.

Dr. Rob Yeung este director în cadrul firmei de consultanţă psihologică Talentspace, specializat în intervievarea şi evaluarea managerilor din ierarhia superioară a companiilor. A publicat cărţi despre management şi este solicitat deseori să colaboreze cu presa scrisă, cum ar fi Guardian şi Financial Times, precum şi cu o serie de canale de televiziune, printre care CNN.
 

Specificaţii

  • Editor: Meteor Press
  • ISBN: 9789737287120
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie