Daca ai fi cunoscut darul lui Dumnezeu - Carti.Crestinortodox.ro

Daca ai fi cunoscut darul lui Dumnezeu

Fii primul care adauga o recenzie!
20,00Lei
In stoc

Acest părinte al fericirilor, încă din anul 1976, a scris deja multe cărți de spiritualitate, traduse în peste douăzeci de limbi. În această carte, el vrea să ne învețe ce înseamnă a primi, punând împreună articole și convorbiri pentru a spune...

Descriere

Daca ai fi cunoscut darul lui Dumnezeu

„Acest părinte al fericirilor, încă din anul 1976, a scris deja multe cărți de spiritualitate, traduse în peste douăzeci de limbi. În această carte, el vrea să ne învețe ce înseamnă a primi, punând împreună articole și convorbiri pentru a spune esențialul.”
La Renaissance du Loir et Cher

„Există autori pe care-i putem citi și asculta la nesfârșit și care ne ajută să creștem spiritual. Unul dintre aceștia este părintele Jacques Philippe, care are capacitatea de a fi un trezitor spiritual atent la umanitatea noastră. În cartea sa, Dacă ai fi cunoscut darul lui Dumnezeu, reușește, cu multă pedagogie, să trezească adevărata dorință de a se dărui iubirii lui Dumnezeu. O carte de pus în toate mâinile și, mai ales, în ale celor ce-și caută un sens, se caută pe ei înșiși, Îl caută pe Dumnezeu.”
Radio Notre Dame

Jacques Philippe s-a născut la 12 martie 1947, în Franța. În 1976 s-a alăturat Comunității Fericirilor. A petrecut apoi mai mulți ani în Ierusalim și Nazaret, adâncindu-se în studiul limbii ebraice și al rădăcinilor creștinismului. Din 1981 a studiat teologia și dreptul canonic la Roma, și tot acolo și-a început activitatea sa de îndrumător spiritual. În 1994 s-a întors în Franța, unde a avut diferite responsabilități. În ultimii ani s-a dedicat în principal îndrumării spirituale și predicării de reculegeri.

Specificaţii

  • Editor: Viata Crestina
  • ISBN: 9789736741401
  • An aparitie: 01 Iunie 2017
  • Numar pagini: 190
  • Tip carte: Cartonată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie