Cuvintele batranilor - Carti.Crestinortodox.ro

Cuvintele batranilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
18,00Lei
In stoc

Aceasta carte, cu Apoftegmele unor Parinti din veacul XX, pe cat e de simpla, pe atat e de profunda. Universitatile Pustiei in care s-au format acesti parinti le-au oferit o intelegere superioara a lucrurilor.

Descriere

Cuvintele batranilor

Aceasta carte, cu Apoftegmele unor PArinti din veacul XX, pe cat e de simpla, pe atat e de profunda. Universitatile Pustiei in care s-au format acesti parinti le-au oferit o intelegere superioara a lucrurilor. (IPS Andrei)

Tradus de IPS Andrei Andrecut

Specificaţii

 • Editor: Renasterea
 • ISBN: 9786066070652
 • An aparitie: 01 Ianuarie 2013
 • Numar pagini: 100
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13.5 x 21 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Nemeș Cristina 31-07-2017
  5 din 5 stele
  sfaturi duhovnicești

  O carte ziditoare de suflet, călăuză pentru omul care are privilegii dar și responsabilități. Privilegiul că Dumnezeu ne-a dat viață și libertate de a alege una dintre cele 2 căi: căsătoria sau călugăria. Ambele duc la El, cu o condiție: curățenia sau fecioria sufletului ( în primul caz ) și a trupului ( în al doilea ). Responsabilitățile sunt pe măsură-copii, în primul caz dar și fii duhovnicești, în cel de-al doilea caz. Cu aceștia ne vom înfățișa înaintea lui Dumnezeu. Chemarea este fără părtinire. Este învăluită cu iubirea lui Dumnezeu. Fiecare este liber să răspundă, fără a privi spre ”celălalt” altfel decât cu iubire.
  Această carte conține sfaturile Părinților care s-au format în pustiu, având în inimă iubirea față de Dumnezeu și de aproapele.
  Recomand această carte cititorilor care caută răspunsuri. Lecturând, vor descoperi cu ușurință răspunsul în inima lor căci Mântuitorul Iisus Hristos vorbește inimilor.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor