Cuvinte la Postul Mare - Carti.Crestinortodox.ro

Cuvinte la Postul Mare

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Nu se afla in stoc

Cuvinte la Postul Mare - Postirea aduce, oare, folos sufletului nostru? Fiecare dintre noi trebuie sa‑si puna intrebarea aceasta si sa ia astfel aminte la inima sa, ca sa vada daca este in ea schimbarea cea sfanta, daca ince­teaza sa mai iubeasca si...

Descriere

Cuvinte la Postul Mare

Sa ne privim postirea cu ochi aspru si sa ne ingrijim din toate puterile sa o facem de folos sufletului nostru. Cum sa reusim asta? Trebuie sa facem in noi insine o cotitura insemnata: de la iubirea de lume, de placerile ei, de pacat, trebuie sa ne intoarcem catre iubirea de Dumnezeu, pe Care si trebuie sa‑L iubim mai presus de toate.

Cand postesti, unge capul tau si fata ta o spala, spune Mantuitorul: unge capul tau, adica unge su­fletul tau cu untdelemnul milostivirii, si spala fata sufletului tau cu untdelemnul curatiei, si Tatal tau, Care vede in ascuns, iti va rasplati tie la aratare.

Sfantul Ioan de Kronstadt

Specificaţii

 • Editor: Sophia
 • ISBN: 9789731363356
 • An aparitie: 01 Ianuarie 2013
 • Numar pagini: 216
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • adriana 20-05-2014
  5 din 5 stele
  Minunile lui Iisus si cuvinte la Postul Mare

  Eu am citit cartea "Cuvinte la Postul Mare" chiar in Postul Pastelui, pe langa faptul ca am citit-o intr-o perioada de o incarcatura emotionala deosebita, este o carte care trebuie citita in orice perioada, sunt povestite minunile pe care le-a savarsit Domnul Iisus Hristos inainte de a se rastigni pentru mantuirea oamenilor. "Cuvantul pe care il propovaduia Iisus Hristos era considerat dulce ca fagurele de miere, vindeca sufletele si trupurile, cucerea si preschimba inimile, invia mortii, alunga demonii, ii arunca la pamant pe cei cutezatori", aceste sunt cateva cuvinte care mi-au ramas in minte sip e care le consider definitorii pentru aceasta carte, sunt prezentate fapte care il definesc cu adevarat pe Domnul Iisus Hristos.

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor