Cuvinte in duhul. Perspective pastorale despre Taina Spovedaniei - Carti.Crestinortodox.ro

Cuvinte in duhul. Perspective pastorale despre Taina Spovedaniei

Fii primul care adauga o recenzie!
39,00Lei
In stoc

Viața duhovnicului care stăruie în pocăință adâncă va fi bogată în experiențe atât de bucurie, cât și de suferință duhovnicească. Mintea lui se mișcă simultan pe toată adâncimea, înălțimea și lățimea căii Domnului. O lume de o măreție de nedescris i se de

Descriere

Cuvinte in duhul. Perspective pastorale despre Taina Spovedaniei

Viața duhovnicului care stăruie în pocăință adâncă va fi bogată în experiențe atât de bucurie, cât și de suferință duhovnicească. Mintea lui se mișcă simultan pe toată adâncimea, înălțimea și lățimea căii Domnului. O lume de o măreție de nedescris i se dezvăluie duhului său: „El vede atât adâncurile întunecate ale gropii, cât și Lumina Împărăției”.

Arhim. Zaharia Zaharou

Având în vedere importanța și centralitatea Spovedaniei pentru viața și formarea creștinilor ortodocși și cererea tot mai mare de părinți duhovnicești, există în prezent o mare nevoie de pregătire și sprijin adecvat pentru duhovnici. Un punct de referință este crucial pentru păstorul de suflete de astăzi, aruncat într-un ocean de anxietate și disperare, luptându-se să aducă turma lui Hristos într-un port sigur. Volumul Cuvinte în Duhul este un astfel de punct de referință. Cuprinzând sfaturi înțelepte de la cincisprezece autori, el reprezintă o comoară de abordări practice și aplicabile cu privire la provocările pe care le întâmpină duhovnicul, nu doar în scaunul spovedaniei, ci și în nenumăratele interacțiuni cu oamenii, care marchează viața lui ca părinte duhovnicesc.

Specificaţii

  • Editor: Doxologia
  • ISBN:
  • An aparitie: 08 Noiembrie 2021
  • Numar pagini: 386
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie