Cuvantari la vietile sfintilor - vol I - Carti.Crestinortodox.ro

Cuvantari la vietile sfintilor - vol I

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
In stoc

Volumul I cuprinde selecții din viețile sfinților, prăznuiți în lunile: Ianuarie și Februarie

Descriere

Cuvantari la vietile sfintilor - vol I

Volumul I cuprinde selecții din viețile sfinților, prăznuiți în lunile: Ianuarie și Februarie
„Viețile Sfinților sunt „abecedarul sfințeniei”, dreptarul de viață morală al creștinilor, mai mult decât orice alte cărți. În Viețile Sfinților avem cartea exemplelor de creștini și ale unor comori de înțelepciune, pe care le cunoaștem din paginile Scripturii și din istoria Bisericii, – vieți și învățături de păstori și de pescari, de voievozi și generali, de împărați și de ostași, de bogați și de săraci, de prunci, de tineri și de bătrâni, de bărbați și de femei singuratici și de familiali, de învățați și de neînvățați, de preoți și de mireni, de plugari, de meseriași, de negustori, de slujbași din toate stările, treptele și chemările”.
Preot Ilarion V. Felea

Preot Ilarion V. Felea: „Tu, iubite cititor, barbat sau femeie, tanar sau batran, cauta-ti numele in cartea aceasta, la unul din sfintii Bisericii si invata de la el: cum trebuie sa crezi in Hristos, sa asculti de Hristos si sa urmezi pe Hristos. Daca faci acest lucru de mare folos duhovnicesc, osteneala scrierii si a tiparirii acestei carti este rasplatita. Baga de seama sa nu-ti faci numele de rusine, ca ai nume de sfant, si tine minte ca prin toate mijloacele ei de sfintire si desavarsire spirituala, Biserica are meni¬rea sa nasca si sa creasca sfinti. Patria face din oa¬meni cetateni, Biserica sfinti. Biserica are trebuinta de sfinti, traieste prin sfinti, formeaza sfinti, reinvie neincetat pe Pavel, Petru, Ioan, Andrei, Gheorghe, Dumitru, Maria, Ana, Elena…”.

Cartea este realizata cu osardia obstii manastirii Paltin Petru -Voda si a domnului inginer Ioan Felea, fiul Pr. Ilarion Felea.
Cartea contine 256 de pagini, format A5, la doua culori, hartie 100g offset alb satinat si este ornamentata cu desene realizate de maicile din m-rea Paltin.

Specificaţii

  • Editor: Fundatia Justin Parvu
  • ISBN: 9789730209358
  • An aparitie: 01 Octombrie 2016
  • Numar pagini: 252
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie