Cuvant si imagine. Parabolele Mantuitorului - Carti.Crestinortodox.ro

Cuvant si imagine. Parabolele Mantuitorului

Fii primul care adauga o recenzie!
120,00Lei
In stoc

Această carte-album este rodul fericitei confluențe dintre claritatea exegetică a Părintelui Michel Quenot și viziunea plastică translucidă a Elenei Murariu. Avem la îndemână o lucrare scrisă și ilustrată cu o deplină seriozitate, pe măsura parabolelor ro

Descriere

Cuvant si imagine. Parabolele Mantuitorului

Această carte-album este rodul fericitei confluențe dintre claritatea exegetică a Părintelui Michel Quenot și viziunea plastică translucidă a Elenei Murariu. Avem la îndemână o lucrare scrisă și ilustrată cu o deplină seriozitate, pe măsura parabolelor rostite cândva de către Domnul Iisus Hristos însuși. Cititorii și privitorii ei vor aprecia de îndată rigoarea teologică, delicatețea cromatică și eleganța de ansamblu a unui demers de o rară calitate în peisajul nostru cultural.

Conlucrarea atât de spornică între un autor elvețian (cunoscut la nivel european ca hermeneut al icoanei ortodoxe) și o artistă din România (pe cât de discretă, pe atât de persuasivă prin consecventa ei inspirație religioasă) ne dovedește fără greș universalitatea mesajului evanghelic, adică menirea sa de a ne îndemna să căutăm Împărăția lui Dumnezeu, aflată simultan în sufletul fiecăruia și dincolo de istorie.
Teodor Baconschi

Specificaţii

  • Editor: Bucuresti
  • ISBN: 9789730356786
  • Numar pagini: 222
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie