Cunoscute mi-ai facut mie caile vietii - Carti.Crestinortodox.ro

Cunoscute mi-ai facut mie caile vietii

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
In stoc

Fiecare cuvânt din scrierile şi rostirile Părintelui Zaharia, întrucât aparţine şi vine din unitatea de nedesfăcut a lumii lui Dumnezeu, e greu de digerat pentru mintea psihică şi pentru inima de carne. De aceea solicită ca mai întâi să aibă loc...

Descriere

Cunoscute mi-ai facut mie caile vietii

Fiecare cuvânt din scrierile şi rostirile Părintelui Zaharia, întrucât aparţine şi vine din unitatea de nedesfăcut a lumii lui Dumnezeu, e greu de digerat pentru mintea psihică şi pentru inima de carne. De aceea solicită ca mai întâi să aibă loc desţelenirea inimii din planul pshologic în planul cel veşnic, neclintit şi netrecător al Împărăţiei lui Dumnezeu. Sunt de trebuinţă rugăciuni îndelungate şi darul a multor lacrimi pentru ca să fie topită cumplita desfigurare - cumplitul eşec în care a intrat viaţa omului prin cădere sau înstrăinare de Dumnezeu -, iar simţirea să fie mutată de la sufletesc (omul psihic) la duhovnicesc (omul născut de sus).

Cuvântul scris şi cel rostit al Părintelui Zaharia, pe care îl oferim prin textele conferinţelor culese între coperţile acestui nesfârşit de adânc volum, are o menire precisă: să fie cărbune care încălzeşte inima şi luminează mintea celor ce-L caută în noaptea acestui veac pe Cel Ce este Lumina Cea neînserată.

Gurie, Episcopul Devei şi al Hunedoarei

Specificaţii

  • Editor: Episcopia Devei si Hunedoarei
  • ISBN: 9786068692425
  • An aparitie: 23 August 2018
  • Numar pagini: 484
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 15 x 21 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie