Cunoasterea stiintifica in orizontul tainei

Cunoasterea stiintifica in orizontul tainei

Fii primul care adauga o recenzie!
18,00Lei
In stoc

Sinteză a unor cugetări revelatoare provenite din laboratorul matematicianului căutător de înțeles, prelungite printr-o filosofare care mărturisește o nevoie de mai deplină înțelegerecu miză antropologică, mărturia de față invită la întâlnirea cu...

Descriere

Cunoasterea stiintifica in orizontul tainei

Sinteză a unor cugetări revelatoare provenite din laboratorul matematicianului căutător de înțeles, prelungite printr-o filosofare care mărturisește o nevoie de mai deplină înțelegerecu miză antropologică, mărturia de față invită la întâlnirea cu simțirea teologică care operează pe plan existențial.

Pr. Răzvan Ionescu

Cartea este foarte bine venită în contextul actual în care inteligența artificială și, în general, programele de calculator și dispozitivele inteligente par că vor depăși omul în ce din ce mai multe domenii. Cu competența matematicianului, cu cunoașterea inclusiv apofatică a credinciosului creștin ortodox și cu talentul literar, autorul reușește să evidențieze că știița nu este și nu poate fi separată de Dumnezeu, aducând în sprijin citate din scrierile multor matematicieni și oameni de știință cu realizări deosebite.

Prof. univ. dr. ing. Ștefan Trăușan-Matu

Specificaţii

  • Editor: Platytera
  • ISBN: 9789731873862
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie