×
Cum sa ne imbogatim viata prin rugaciune - Carti.Crestinortodox.ro
Recenziile clientilor pentru

Cum sa ne imbogatim viata prin rugaciune

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 2 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
 • 14-10-2015
  5 din 5 stele
  Cum sa ne imbogatim viata prin rugaciune

 • 01-07-2014
  5 din 5 stele
  Prefata cartii Cum sa ne imbogatim viata prin rugaciune

  Cartea de faţă, concepută pentru a răspunde nevoilor practice ale cititorilor, cuprinde două scrieri ale Sfântului Teofan Zăvorâtul care prezintă un deosebit interes pentru viaţa de rugăciune.

  Dintre ele, prima constituie una dintre cele mai compacte şi clare introduceri în acest domeniu indispensabil oricărui creştin, reprezentând un ajutor preţios atât pentru începător, cât şi pentru cel care, având o îndelungată practică a rugăciunii, se loveşte totuşi de anumite probleme, neputând spori.

  A doua, ca o completare binevenită, ne arată prin exemple concrete din experienţa Sfântului Teofan cum să ne umplem viaţa cu gânduri folositoare izvorâte în timpul rugăciunii şi cugetării la cele sfinte. Exemplele acestea - al căror conţinut folositor de suflet îmbrăţişează un spectru foarte larg, ce merge de la înalte reflecţii şi tâlcuiri teologice până la reguli foarte concrete pentru viaţa lăuntrică a creştinului - sunt în sine un izvor nesecat de hrană pentru suflet, potrivit pentru lectura duhovnicească zilnică ce trebuie să ne dea puteri pentru a trece nevătămaţi prin ostenelile şi grijile zilei şi să ne împrospăteze după purtarea acestora.

  Traducătorul