Crestinismul in Dacia in secolele I-VI - Carti.Crestinortodox.ro

Crestinismul in Dacia in secolele I-VI

Fii primul care adauga o recenzie!
28,00Lei
In stoc

Prin acest volum „Creștinismul în Dacia, în secolele I-VI”, Domnul Drugaș reînvie în fața ochilor noștri această îndepărtată, dar și atât de importantă, perioadă a istoriei implantării și a progresului Evangheliei lui Hristos în rândul locuitorilor acestu

Descriere

Crestinismul in Dacia in secolele I-VI

Prin acest volum „Creștinismul în Dacia, în secolele I-VI”, Domnul Drugaș reînvie în fața ochilor noștri această îndepărtată, dar și atât de importantă, perioadă a istoriei implantării și a progresului Evangheliei lui Hristos în rândul locuitorilor acestui pământ, Creștinismul devenind parte constitutivă a înseși ființei noastre naționale.

Volumul face să defileze în fața ochilor și a minții noastre mulțimea de informații și de dovezi ale adevărului nașterii noastre ca popor creștin, care, primind el însuși harul mântuitor al lui Hristos și lumina cea strălucitoare a Evangheliei, și-a manifestat el, la rândul său, vocația misionară, contribuind decisiv, de pildă, la încreștinarea neamurilor migratoare care au locuit vremelnic pe teritoriul țării noastre.

Felicitând pe Domnul Șerban George Paul DRUGAȘ, recomand călduros acest nou rod al cercetării sale unei largi audiențe. O lectură deopotrivă instructivă și plăcută, pentru slujitorii altarelor, pentru tinerii teologi, dar și pentru orice cititor român interesat de a-și descoperi mai îndeaproape și argumentat rădăcinile creștine.

Pr. Prof. Univ. Dr. Vasile Mihoc

Lucrarea … abordează un subiect de maximă importanță și anume rolul creștinismului în formarea poporului român. În consecință, cartea de față ne dă prilejul unei lecturi reînnoite despre acest proces complex al etnogenezei românești.

Este cert că prezenta lucrare va constitui un punct de referință indispensabil investigațiilor viitoare care vor aborda această temă. Rândurile de față reprezintă doar un semnal despre o lucrare interesantă, bogată în informații, care se citește cu mult interes, dar mai ales cu mult folos.
Este o bucurie de a putea semnala o asemenea carte și de a putea discuta pe marginea unei probleme atât de delicate, pe care domnul Șerban Drugaș o aduce atât în atenția specialiștilor, cât și a publicului larg.

Lect. Univ. Dr. Radu Romînașu

Lect. Univ. Dr. Laura Ardelean

Specificaţii

  • Editor: Theosis
  • ISBN: 9786069434482
  • An aparitie: 19 Noiembrie 2021
  • Numar pagini: 218
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie