Credinta crestina. Intrebari si raspunsuri - Carti.Crestinortodox.ro

Credinta crestina. Intrebari si raspunsuri

Fii primul care adauga o recenzie!
31,00Lei
In stoc

Cartea de față prezintă credința creștină sub forma unui set de întrebări și răspunsuri, în încercarea de a oferi răspunsuri la interogațiile omului (post)modern, răspunsuri filtrate prin Tradiția milenară a creștinismului și prin revelația continuă a...

Descriere

Credinta crestina. Intrebari si raspunsuri

Cartea de față prezintă credința creștină sub forma unui set de întrebări și răspunsuri, în încercarea de a oferi răspunsuri la interogațiile omului (post)modern, răspunsuri filtrate prin Tradiția milenară a creștinismului și prin revelația continuă a Scripturilor.


Credinta crestina – Intrebari si raspunsuri este un soi de catehism contemporan. Interogatiile sint cele ale omului (post)modern, dar raspunsurile oferite de autor reflecta profunzimea revelatiei lui Dumnezeu in creatie, in Scripturi și, in mod suprem, in persoana lui Isus Cristos. Acestea din urmă insa nu reflecta sensibilitatile paradigmei contemporane, ci mai degraba intelepciunea „credintei date sfinților o dată pentru totdeauna” si prezenta activă a Duhului in istoria Bisericii.
Aceasta lucrare se adreseaza mai ales celor tineri, fie acestia credinciosi, ori nu, aflati ca pelerini in cautarea Adevarului celui de dincolo de timp.
Danut Manastireanu, teolog

Specificaţii

  • Editor: Ratio et Revelatio
  • ISBN: 9786068680255
  • An aparitie: 22 August 2015
  • Numar pagini: 274
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14 x 21 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie