Clerul azi. O privire din interior. Tentatii, impasuri, maladii si remedii - Carti.Crestinortodox.ro

Clerul azi. O privire din interior. Tentatii, impasuri, maladii si remedii

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Pe mine însă, ca şi pe generaţiile de clerici ai epocii mele, educaţia teologică şi viaţa „bisericească” nu au avut darul de a mă înzestra cu acea cunoaştere a vieţii lăuntrice a celor păstoriţi pe care au avut-o înaintaşii pomeniţi, care ...

Descriere

Clerul azi. O privire din interior. Tentatii, impasuri, maladii si remedii

Pe mine însă, ca şi pe generaţiile de clerici ai epocii mele, educaţia teologică şi viaţa „bisericească” nu au avut darul de a mă înzestra cu acea cunoaştere a vieţii lăuntrice a celor păstoriţi pe care au avut-o înaintaşii pomeniţi, care îşi asumau şi trăiau problemele acestora cu maximă responsabilitate pentru mântuirea lor.

Durerea profundă pe care am resimţit-o datorită acestei lipse a constituit pentru mine un imbold de a evada din strâmtul tipar educativ de care am avut parte, încercând să-i ajut şi pe fraţii mei clerici să urmeze aceeaşi cale ca şi mine.

Acestea sunt motivele pentru care m-am hotărât să scriu spre folosul fraţilor mei întru slujire, oferindu-le anumite principii elementare, dar şi practice, sensibilizându-i în privinţa stării şi nevoilor omului contemporan, pe care au fost chemaţi să-l slujească.

Specificaţii

  • Editor: Egumenita
  • ISBN: 9786065501140
  • Numar pagini: 316
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie