Cheile rugaciunii launtrice (editia a II-a revazuta) - Carti.Crestinortodox.ro

Cheile rugaciunii launtrice (editia a II-a revazuta)

Fii primul care adauga o recenzie!
18,00Lei
In stoc

Unde este cheia care deschide bucuriile duhovnicești? Pentru aceasta este un singur răspuns: în rugăciunea lui Iisus. Este o mare putere în această rugăciune. Și ea are diferite trepte. Cea dintâi este simpla rostire a cuvintelor: Doamne Iisuse Hristoase,

Descriere

Cheile rugaciunii launtrice (editia a II-a revazuta)

Unde este cheia care deschide bucuriile duhovnicești? Pentru aceasta este un singur răspuns: în rugăciunea lui Iisus. Este o mare putere în această rugăciune. Și ea are diferite trepte. Cea dintâi este simpla rostire a cuvintelor: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul. însă pe treptele mai înalte ea dobândește o asemenea putere încât poate să mute și munții. Bineînțeles, nu oricine poate ajunge la aceasta, dar a rosti cuvintele: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă nu este greu pentru nimeni, iar folosul este imens, aceasta este cea mai puternică armă de luptă împotriva patimilor.

Sfântul varsanufie de la Optina

Toate edițiile rusești ale Pelerinului conțin o parte importantă care nu a fost tradusă: Cele Trei Chei (ale comorii rugăciunii lăuntrice), care cuprinde selecții din scrierile Părinților asupra rugăciunii lui Iisus, petru ca cititorul să înțeleagă cartea în adevărata tradiție patristică.

Părintele Serafim Rose 

Specificaţii

  • Editor: Manastirea Sihastria
  • ISBN: 9786068217352
  • An aparitie: 23 Ianuarie 2023
  • Numar pagini: 280
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie