Cele 10 porunci pentru parinti - Carti.Crestinortodox.ro

Cele 10 porunci pentru parinti

Fii primul care adauga o recenzie!
23,00Lei
In stoc

Ce să faci şi ce să nu faci pentru a avea copii reuşiţi! În familie, fiecare părinte are nevoie de o profundă înţelepciune pentru a educa un copil asa cum Dumnezeu l-a însărcinat s-o facă. A înţelege care este însărcinarea şi a-i da curs – aceasta...

Descriere

Cele 10 porunci pentru parinti

Ce să faci şi ce să nu faci pentru a avea copii reuşiţi!

În familie, fiecare părinte are nevoie de o profundă înţelepciune pentru a educa un copil asa cum Dumnezeu l-a însărcinat s-o facă. A înţelege care este însărcinarea şi a-i da curs – aceasta este provocarea. Dacă ar fi disponibil un serviciu telefonic de urgenţă pentru părinţi, mamele şi taţii secolului XXI ar apela zilnic la el…

Cele 10 porunci pentru părinţi, întemeiate în totalitate pe principii biblice solide, reprezintă imperative. Ele nu sunt „posibilităţi”, ci adevăruri înrădăcinate în Cuvântul veşnic şi demonstrate continuu prin experienţă.

Cele 10 porunci pentru părinţi prezintă fundamentul biblic pentru creşterea copiilor. Scopul meu este să prezint totul cu claritate, cu simplitate şi să las lucrurile să vorbească de la sine. Pe parcurs, vă voi împărtăşi câteva succese, dar şi eşecuri pe care Jo Beth şi eu le-am avut cu fiii noştri. (Autorul)

Dacă slujba de părinte te copleşeşte, dacă copiii tăi se îndreaptă în direcţia greşită sau dacă doar ai nevoie să ţi se reamintească ce contează cel mai mult, acesta ar putea fi punctul de cotitură pentru care te-ai rugat. Dacă eşti părinte de foarte curând, Îi vei mulţumi lui Dumnezeu pentru oportunitatea de a zidi caracterul copiilor tăi pe o bază solidă.

Această carte nu este destinată numai părinţilor. Tinerii căsătoriţi care aşteaptă un copil pot stoca informaţiile la „Curs pentru viitorii părinţi”. Persoanele necăsătorite vor beneficia şi ele de pe urma principiilor, dacă vor avea oportunitatea de a ajuta alţi oameni cu copii sau de a îngriji copiii altora. Adevărurile incluse aici vor ajuta şi învăţătorii care sunt puşi în faţa provocării de a hrăni intelectual copiii altor persoane. Cei care nu sunt încă părinţi vor găsi concepte valoroase pe care le pot transmite propriilor copii mai târziu. Chiar şi adolescenţii vor găsi în această carte principii care îi vor ajuta să înţeleagă comportamentul şi acţiunile aparent misterioase ale părinţilor.
Cele 10 porunci pe care Ed Young le dă părinţilor, sunt:
* să-ţi întemeiezi o familie funcţională
* să-ţi iubeşti copiii
* să fii un model de sfinţenie
* să dai învăţătură copiilor tăi
* să petreci timp cu copiii tăi
* să-ţi disciplinezi copiii
* să-ţi încurajezi copiii
* să oferi stabilitate şi protecţie copiilor tăi
* să vorbeşti despre sex cu copiii tăi
* să nu fii un părinte pasiv

Ed Young a fost, din 1978, pastor al Second Baptist Church din Houston, Texas, numărând 31 000 de membri. Este autorul a zece cărţi. De asemenea, slujeşte prin programul internaţional de radio şi de televiziune Winning Talk. Ed şi soţia lui au trei fii adulţi şi şapte nepoţi şi locuiesc în apropiere de Houston.

Tradus de Adriana Minculescu

Specificaţii

  • Editor: Casa Cărții
  • ISBN: 9789738998261
  • An aparitie: 01 Noiembrie 2011
  • Numar pagini: 240
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie