Casa unde domneste iubirea - Carti.Crestinortodox.ro

Casa unde domneste iubirea

Fii primul care adauga o recenzie!
30,00Lei
In stoc

Casa unde domnește iubirea este un roman care ne poartă în vremuri de altădată, într‑o lume ce nu ni se pare deloc străină. Într‑o casă dominată de ostilitate și nemulțumire, sosește într‑o seară o orfană. Viața de zi cu zi este aspră și plină de încercă

Descriere

Casa unde domneste iubirea

Casa unde domnește iubirea este un roman care ne poartă în vremuri de altădată, într‑o lume ce nu ni se pare deloc străină. 

Într‑o casă dominată de ostilitate și nemulțumire, sosește într‑o seară o orfană. Viața de zi cu zi este aspră și plină de încercări, dar răbdarea fetei și curăția ei sufletească pun în mișcare o întreagă lume, spre a ne face martori tainei ce dă naștere binelui. 

Gingășia și dârzenia personajului principal le oferă și copiilor de astăzi un model de înfruntare a oricăror greutăți și ne determină să ne întrebăm ce am putea deveni, cât am putea spori duhovnicește dacă și noi am citi în fiecare zi, asemenea acestei copile, din Sfânta Scriptură. 

Elizabeth Cheney (1859‑1953) reușește să se ­aplece asupra perso­na­jelor sale cu dragoste și luciditate, îm­părtășindu‑ne din viața lor interioară, din purtările și consecințele faptelor lor, făcându‑ne sufletele să vi­breze și înnoindu‑ne nădejdea că toți suntem părtași lucrării tainice de mântuire a lumii.

Specificaţii

  • Editor: Sophia
  • ISBN: 9789731369389
  • An aparitie: 18 Ianuarie 2024
  • Numar pagini: 264
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie