Canoanele Maicii Domnului - Carti.Crestinortodox.ro

Canoanele Maicii Domnului

Fii primul care adauga o recenzie!
32,00Lei
In stoc

Sa nu va aratati nemultumitori catre facatorii de bine,ci primiti si cititi aceste Canoane ale Nascatoarei de Dumnezeu,cu cecernicie si cu luare aminte,la Pavercenita,dupa cum sunt asezate. Si sa fie incredintat cel ce le va citi in acest fel,ca nu numai

Descriere

Canoanele Maicii Domnului

Sa nu va aratati nemultumitori catre facatorii de bine,ci primiti si cititi aceste Canoane ale Nascatoarei de Dumnezeu,cu cecernicie si cu luare aminte,la Pavercenita,dupa cum sunt asezate. Si sa fie incredintat cel ce le va citi in acest fel,ca nu numai dupa moarte va dobandi mult folos,ci si aici nu-l va lasa Domnul si Stapana sa cada in mari primejdii sau sa se sfarseasca cu rea moarte.
Deci,intru aceasta lume sa slavim cu bucurie si cu veselie pe Domnul si pe Maica Lui cea pururea Fecioara,pe cea mai cinstita si mai slavita decat toate cetele ceresti,ca sa ne slaveasca vesnic Cel ce slaveste pe cei ce pe Dansul Il proslavesc si sa ne invredniceasca sa-l slavoslovim cu cerestile puteri si cu toti sfintii in vecii cei fara de sfarsit. Amin.

Specificaţii

  • Editor: Egumenita
  • ISBN: 9789738926141
  • Numar pagini: 413
  • Tip carte: Cartonată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 15 x 21 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie