Calauza familiei - un cadou inedit pentru cei dragi - Carti.Crestinortodox.ro

Calauza familiei - un cadou inedit pentru cei dragi

Fii primul care adauga o recenzie!
185,00Lei
In stoc

Călăuza Familiei este un ghid care vine în ajutorul familiilor care vor să-şi cunoască originile şi neamul, care vor să ducă evidenţa tuturor evenimentelor din familie, care intenţionează să elaboreze un arbore genealogic dar nu ştiu cum să o facă sau...

Descriere

Calauza familiei - un cadou inedit pentru cei dragi

Călăuza Familiei este un ghid care vine în ajutorul familiilor care vor să-şi cunoască originile şi neamul, care vor să ducă evidenţa tuturor evenimentelor din familie, care intenţionează să elaboreze un arbore genealogic dar nu ştiu cum să o facă sau nu au timp să caute ajutor specializat.

Călăuza familiei este o lucrare deosebită, o carte a neamului, care urmează a fi completată de către unul dintre părinţi, şi continuată de copii şi de urmaşi. Scopul ei constă în promovarea şi preluarea deprinderilor bune, a tradiţiilor de familie, în asigurarea continuităţii între generaţii.

În lucrare îşi găsesc locul toţi cei care au făcut şi fac parte dintr-un neam, dintr-o viţă, cu detalii despre data şi anul naşterii, ziua botezului, numele preotului şi a naşilor, aniversarea căsătoriei, hramul casei şi a localităţii, tradiţii de familie, preocupări şi călătorii. Dar, vom găsi şi date despre plecarea dintre cei vii ale tuturor care au făcut parte din acest neam, cu indicarea locului de odihnă veşnică.

Între pereţii acestei cărţi se va clădi viaţa unei familii, expusă cu grijă şi cu respect față de cei ce au fost, şi cu dragoste pentru cei ce vin. Urmaşii vor moşteni această carte ca pe un îndrumător competent şi credincios, un instrument care îi va ajuta să-şi făurească un mediu sănătos în familie.

Specificaţii

  • Editor: Cu Drag
  • ISBN:
  • An aparitie: 09 Mai 2019
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie