Biserica Ortodoxa si provocarile viitorului - Carti.Crestinortodox.ro

Biserica Ortodoxa si provocarile viitorului

Fii primul care adauga o recenzie!
80,00Lei
In stoc

Volumul de față reunește noi perspective de reflecție și acțiune legate de provocările viitorului în viața Bisericii Ortodoxe. Contribuțiile științifice semnate de mai mulți teologi, cercetători și oameni de cultură din țară și din străinătate...

Descriere

Biserica Ortodoxa si provocarile viitorului

Volumul de față reunește noi perspective de reflecție și acțiune legate de provocările viitorului în viața Bisericii Ortodoxe. Contribuțiile științifice semnate de mai mulți teologi, cercetători și oameni de cultură din țară și din străinătate creionează un veritabil palimpsest vizionar care răspunde unor provocări stringente ale vremii, promovând, totodată, tradiția patristică și duhul liturgic pe care Biserica le păstrează ca pe niște odoare de mare preț.

Considerăm că acest proiect editorial, intitulat Biserica Ortodoxă și provocările viitorului, poate să fie un adevărat barometru pastoral-misionar pentru generațiile prezente, dar și pentru cele viitoare. Textele autorilor lucrării oferă câteva direcții de înțelegere asumată în revalorificarea tezaurului spiritual al Ortodoxiei, determinând întregul Corp eclezial să conlucreze activ pentru o societate fundamentată pe principii și valori creștine.

† IRINEU, Arhiepiscop al Alba Iuliei

Specificaţii

  • Editor: Reintregirea
  • ISBN: 9786065094543
  • An aparitie: 22 Septembrie 2020
  • Numar pagini: 512
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 15.5 x 22.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie