Biruinta asupra patimilor si pacatelor - Carti.Crestinortodox.ro

Biruinta asupra patimilor si pacatelor

Fii primul care adauga o recenzie!
17,00Lei
In stoc

Arhiepiscopul Fulton Sheen îți arată cum să obții o victorie de durată asupra patimilor. Având în vedere că toate cele șapte păcate moarte i-au determinat pe dușmanii lui Hristos să-L țintuiască pe Cruce, putem găsi în exemplul suferinței și morții...

Descriere

Biruinta asupra patimilor si pacatelor

Arhiepiscopul Fulton Sheen îți arată cum să obții o victorie de durată asupra patimilor.

Având în vedere că toate cele șapte păcate moarte i-au determinat pe dușmanii lui Hristos să-L țintuiască pe Cruce, putem găsi în exemplul suferinței și morții Sale mijloace sigure pentru a birui fiecare dintre aceste păcate, plus cheia pentru a înțelege - și a hrăni în propriul nostru suflet - fiecare virtute corespunzătoare.

Așadar, de exemplu, în aceste pagini pline de înțelepciune și speranță, Fericitul arhiepiscop Sheen ne învață nu doar cum să ne învingem lăcomia; el ne arată și cum să ne satisfacem foamea spirituală. Învățăm nu numai cum să depășim mândria, ci, mai mult, descoperim ce trebuie să facem pentru a crește în smerenie. Din răspunsul sfânt al lui Hristos la fiecare dintre cele șapte păcate de moarte care au dus la Răstignirea Lui, Fericitul Sheen trage mai multe învățăminte despre cum tu și cu mine trebuie să ne ocupăm de aceleași păcate, indiferent dacă le întâlnim în alții sau în noi înșine.

Zi de zi, creștinii se luptă pentru a face binele, pentru a ocoli răul și pentru a-și purta cu răbdare și iubire crucile care amenință să-i zdrobească. Pentru aceia dintre noi, care încă știm mai mult despre păcat decât despre sfințenie, revelația lui Fulton Sheen: a luminii pe care patimile o aprind în virtute, oferă un mod de a înțelege și mai bine și o cale de a o cunoaște. Dacă respecți sfatul sfânt al acestor pagini, vei dobândi virtuți trainice, mai mult - propria ta victorie îndelung căutată asupra patimilor.

„Ai scris și ai vorbit bine despre Domnul Isus” – Sfântul Ioan Paul al II-lea către Arhiepiscopul Fulton Sheen

 

Specificaţii

  • Editor: Galaxia Gutenberg
  • ISBN: 9789731418292
  • An aparitie: 17 Mai 2020
  • Numar pagini: 136
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 12 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie