Acuzatul 1988. Testamentul sfintilor inchisorilor (editia a treia) - Carti.Crestinortodox.ro

Acuzatul 1988. Testamentul sfintilor inchisorilor (editia a treia)

Fii primul care adauga o recenzie!
35,00Lei
In stoc

O carte despre adevăr. O carte despre credință și despre perioada în care nedreptățile erau virtuți, iar binele era întuneric. Multul edevăr al zilelor în care sfinții închisorilor câștigau cu prețul vieții libertatea pe care noi astăzi o pierdem încet.

Descriere

Acuzatul 1988. Testamentul sfintilor inchisorilor (editia a treia)

O carte despre adevăr. O carte despre credință și despre perioada în care nedreptățile erau virtuți, iar binele era întuneric. Multul edevăr al zilelor în care sfinții închisorilor câștigau cu prețul vieții libertatea pe care noi astăzi o pierdem încet. Chiar o batjocorim, nefiind conștienți ce nestemate poartă. O perioadă comunistă trecută, totuși actuală mereu. 

Un roman în care am regăsit Petricul celor mai mari eroi (deși sunt înconjurați de smerenie,  dar care au cărat pe bandă suflete în rai), un roman care arată importanța unui duhovnic, puterea rugăciunii, credința și dăruirea celor care iubesc mai mult decât se poate explica în mii de mărturii. Despre cei ale căror fapte  strălucesc mai presus de cuvinte.

O carte ușor de citit, dar așezată în cel mai prețios tezaur de valori. Minunea cămării noastre duhovnicești. O poveste ce pentru mine a fost cu adevărat reală, poveste amea, a ta, a fiecărui suflet care înțelege că noi nu suntem din lumea aceasta, că iubirea își are obârșia în cer și că avem datoria sfântă să fim cu toții martiri pentru Hristos... O carte care schimbă, care rămâne, care vindecă și iubește. O carte care sparge toate barierele și așază în suflet lacrimile pocăinței. Un colind al jertfei și iubirii, un colind veșnic de pomenire...

Laura Oros 

Specificaţii

  • Editor: Areopag
  • ISBN: 9786069689299
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie