Acolo va fi si inima voastra... - Carti.Crestinortodox.ro

Acolo va fi si inima voastra...

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
20,00Lei
In stoc

Mi-ar plăcea să citiți cartea aceasta asemenea unor semnale de telegraf. Scurte, dar pline de bătaia riguroasă a telegrafistului care încearcă să nu greșească. Gata să aducă Vestea cea Bună a Evangheliei în casele și familiile creștinilor români de...

Descriere

Acolo va fi si inima voastra...

„Mi-ar plăcea să citiți cartea aceasta asemenea unor semnale de telegraf. Scurte, dar pline de bătaia riguroasă a telegrafistului care încearcă să nu greșească. Gata să aducă Vestea cea Bună a Evangheliei în casele și familiile creștinilor români de astăzi. Nu sunt texte elaborate în colț de tihnă, ci în tumultul unei pastorații dureroase, a refuzului lui Hristos dintre valori, a rejectării moralei creștine de o societate ce pare suficientă sieși. Cred că viața cotidiană trebuie privită mereu prin inima vorbitorului și apoi a scriitorului care privește spre inima aproapelui. Nu sunt predici de amvon, ci de coloană de ziar, de jurnal de idei rostite. Sunt miride din prescura întâmpinării cu decență a vieții noastre în Hristos Domnul. Nu. Nu epuizează exegeze, ci doar le punctează, ca posibile puncte de reper într-o dorit înviată Omiletică practică. Gândul cel bun și rugăciunea să le lumineze!”, spune părintele Constantin Necula.

Specificaţii

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
  • Valentin Istrate 02-08-2018
    5 din 5 stele
    Volum cu predici ale părintelui Constantin Necula

    Am ales ca titlu exact textul Evangheliei «Acolo va fi și inima voastră…» (Matei 6, 14-21), învățând mereu că jurnalismul nu se face numai cu scrisul, ci și cu inima, cu preaplinul de hotărâre ce crește în ea. Mi-e bucuria mare atunci când, pe stradă ori în librării, în foaier de teatru ori filarmonică, în tren ori în autobuze, oamenii îmi spun că citesc puținul ce-l fac folositor lor. Pe măsură ce reciteam feliile de Jurnal descopeream fiorul emoției scrierii lor, grija dintâi fiind aceea de a nu zdrobi această bucurie de a fi cu oamenii. Poate că nu reușim să pătrundem cu Vestea cea Bună în toate cotloanele sufletului ori în toate striațiile societății. Dar putem încerca, filele ziarelor fiind, deseori, scrisori de neuitare celor singuri, triști, abandonați de cei pe care au așteptat să-i crească mari” (marturia părintele Constantin Necula în prefața volumului)

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor