Aceste adevarate doamne ale Duhului - Carti.Crestinortodox.ro

Aceste adevarate doamne ale Duhului

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
In stoc

Ceea ce aveți acum în mână spre lectură este rodul unei munci de ani de zile făcute de colegii mei de la Revista Lumea monahilor, care au bătut mănăstirile romînești în căutarea izvoarelor vii de înțelepciune monahală, venite dinspre câteva maici deosebit

Descriere

Aceste adevarate doamne ale Duhului

Ceea ce aveți acum în mână spre lectură este rodul unei munci de ani de zile făcute de colegii mei de la Revista Lumea monahilor, care au bătut mănăstirile romînești în căutarea izvoarelor vii de înțelepciune monahală, venite dinspre câteva maici deosebite. Acestea au marcat sfârșitul și începutul mileniilor creștine românești prin forța lor de exprimare, prin jertfa lor, prin determinarea de a fi alături de Hristos în orice împrejurare a vieții. Monahismul feminin are o școală deosebită în Romania, mânăstirile de maici sunt adevărate laboratoare de formare a caracterelor monahal, iar înțelepciunea care stă la baza acestor învățături trebuie să fie făcută cunoscută întregii lumi. Iată de ce am rânduit alcătuirea acestul volum unic, în care ascultăm vocile susurate ale unor făpturi fragile - unele au trecut deja pragul veșniciei -, care vădesc o forță interioară remarcabilă, demnă de un luptător încercat.

Vă veți folosi de cuvintele și experiențele scrdtot doamne ale duhului și veți simți imediat căldura și smerenia lor. Care vă va urmări multă vreme, vă sigur!

Răzvan Bucuroiu

Specificaţii

  • Editor: Lumea Credintei
  • ISBN: 9786306562008
  • An aparitie: 26 Ianuarie 2023
  • Numar pagini: 256
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie