A fost frumos la Gherla! - Carti.Crestinortodox.ro

A fost frumos la Gherla!

Fii primul care adauga o recenzie!
15,00Lei
In stoc

Iată durerea mare și alarmarea nosatră pentru care strigăm prin această întâmpinare, nu numai în numele Mănăstirii noastre, ci în numele întregii Biserici și a întregului popor drept credincios din care ne tragem și în care ne avem împrăștiați frații, păr

Descriere

A fost frumos la Gherla!

Iată durerea mare și alarmarea nosatră pentru care strigăm prin această întâmpinare, nu numai în numele Mănăstirii noastre, ci în numele întregii Biserici și a întregului popor drept credincios din care ne tragem și în care ne avem împrăștiați frații, părinții, moșii și strămoșii.
[...]
Cum putem noi să tăcem când este vorba de Biserică, Mama noastră, pe care, după ce singuri v-ați vândut conțtiința, încercați să o scoateți și pe ea la mezat?
[...] 
De ce vindeți interesele lui Dumnezeu și ale Bisericii, statului ateu, pentru interesele menținerii unui salariu și renunțați la tradiția de a mărturisi credința? Nu vedeți că ați transformat prin aservire și salarii Biserica lui hristos în biserică de stat , cu episcopi și preoți de stat, care pentru arginții statului schimbă frica de Dumenzeu pe frica de oamenii statului?
[...]
Lacrimile atâtor părinți, soții și copii care și-au pierdut pe ai lor fără preot, prin spitale, închisori, la canal și în alte insituții, ne îndeamnă să Vă întrebăm de ce nu aveți grija acestora? De ce ați lăsat la canal și în alte părți să fie duși creștinii - ca vitele - la groapă fără preot?

Fragmente din Memoriul adresat membrilor Sinodului BOR de către părintele Ioan Iovan la data de 25 ianuarie 1955 

Specificaţii

  • Editor: Patmos
  • ISBN: 9789731799179
  • An aparitie: 0 2009
  • Numar pagini: 132
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 0 x 0 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie