Sfintii romani in Lumea Credintei - Carti.Crestinortodox.ro

Sfintii romani in Lumea Credintei

Fii primul care adauga o recenzie!
20,00Lei
Nu se afla in stoc

Deși destul de cuprinzătoare, cartea de față nu este una eshaustivă, ci reunește ceea ce s-a scris despre sfinții români, din 2003 până azi, în paginile magazinului ilustrat Lumea Credinței. Autorii sunt diverși și abordările destul de diferite ...

Descriere

Sfintii romani in Lumea Credintei

Deși destul de cuprinzătoare, cartea de față nu este una eshaustivă, ci reunește ceea ce s-a scris despre sfinții români, din 2003 până azi, în paginile magazinului ilustrat Lumea Credinței. Autorii sunt diverși și abordările destul de diferite de la un text la altul, dar din însumarea lor cititorul va obține o frescă actuală a sfințeniei ortodoxe românești.
Cartea are două secțiuni - PRINCIPALII SFINȚI ROMÂNI (secolele 14-20) și PRINCIPALII SFINȚI NEROMÂNI OCROTITORI AI ROMÂNIEI - și este structurată cronologic, după anul calendaristic, urmând succesiunea datelor de prăznuire din calendarul bisericesc. Ele sunt precedate de o amplă introducere generală (aparținând îngrijitorului ediției) - SFINȚI ROMÂNI SAU LEGAȚI DE TRADIȚIA ROMÂNESCĂ - care-i trece în revistă, cu precizări sintetice, pe toți cei ce figurează în sinaxarul românesc. Asupra unora dintre aceștia nu se mai revine pe parcursul cărții, dar asupra altora se vor afla în cele două secțiuni informații și chiat perspective noi, într-unul sau mai multe texte dedicate fiacăruia.

Specificaţii

  • Editor: Lumea Credintei
  • ISBN: 9786068756004
  • An aparitie: 02 Noiembrie 2015
  • Numar pagini: 318
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie