Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata - Carti.Crestinortodox.ro

Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
40,00Lei
In stoc

Karol K. Truman a pus în această carte, Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… întreaga esenţă a cunoaşterii pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Ea îţi explică nu doar de ce te simţi aşa cum te simţi, ci şi de unde au apărut aceste...

Descriere

Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata

"Karol K. Truman a pus în această carte, Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… întreaga esenţă a cunoaşterii pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Ea îţi explică nu doar de ce te simţi aşa cum te simţi, ci şi de unde au apărut aceste sentimente. Autoarea continuă apoi explicându-ţi CUM îţi poţi transforma cu uşurinţă sentimentele nedorite, astfel încât acestea să nu îţi mai afecteze procesul de creştere şi de maturizare spirituală. Ce dar minunat!

"Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… m-a ajutat să îmi redobândesc controlul asupra propriei vieţi!”
Diana Pelt, Colorado

„Lucrez cu adolescenţi, cupluri, dar şi individual. Una din cele mai importante resurse pe care o folosim cu toţii în activitatea noastră este cartea lui Karol Truman, Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… Recomandăm această carte tuturor clienţilor noştri. De altfel, cartea are atât de multe aplicaţii practice care pot fi folosite zi de zi încât o folosesc toţi membrii familiei mele, de la copiii mei adulţi şi până la fiica mea în vârstă de 12 ani. De aceea, îţi recomand cu toată convingerea această carte.”
Robert F. Forston
Fost preşedinte al Asociaţiei Naţionale
a Consultanţilor Certificaţi pentru
Managementul Stresului, California

„Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată… este una dintre cele mai bune cărţi pe care le-am citit vreodată, capabilă să îţi transforme complet viaţa. Noi o recomandăm tuturor pacienţilor noştri. În acest scop, suntem nevoiţi să comandăm zeci de exemplare din această carte.”
Dr. John Brimhall, Arizona

„Pentru toţi cei interesaţi să obţină starea de pace interioară, care înseamnă o mai mare încredere în sine şi capacitatea de a lua decizii mai bune în domeniul afacerilor şi în alte domenii personale, această carte şi ‚Scenariul’ pe care îl oferă ea sunt absolut vitale. Clienţii pe care îi consiliez îşi transformă rapid viaţa după ce renunţă la vechile lor tipare comportamentale. Dizolvă-ţi blocajele, alege abundenţa şi deschide-te către viitor.”
Lorin Beller, consilier în domeniul afacerilor
masterat în domeniul sănătăţii, New York

Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
Titlul original: Feelings Buried Alive Never Die...
Link: www.healingfeelings.com

Specificaţii

 • Editor: Adevar Divin
 • ISBN: 9786068080031
 • An aparitie: 01 Octombrie 2009
 • Numar pagini: 362
 • Tip carte: Broşată
 • Limba: Română
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 5 din 5 pe baza 1 recenzie
Distribuirea evaluarilor
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie
Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor
 • Cristina 03-06-2016
  5 din 5 stele
  Este o carte extraordinară, adevărată şi practic ...

  Este o carte extraordinară, adevărată şi practică, dacă într-adevăr practici „Scenariul” descris în carte. Îți oferă soluţii pentru orice problemă şi chiar FUNCŢIONEAZĂ! Comand pentru a face un cadou de nepreţuit prietenilor mei. Am mulţi prieteni! Poate în ajunul Sfintelor Sărbători, veţi face unele reduceri... aşa o carte preţioasă ar merita!
  Cu toată aprecierea mea pentru activitatea dumneavoastră.
  Publicata pe Adevar Divin

Afiseaza 1 din 1 recenzii ale clientilor