Pana sa-ti dai seama - Carti.Crestinortodox.ro

Pana sa-ti dai seama

Fii primul care adauga o recenzie!
59,00Lei
In stoc

John Bargh, cel mai important expert mondial în domeniul minții inconștiente, prezintă o carte revoluționară, elaborată pe parcursul a 20 de ani, care ne oferă o înțelegere cu totul nouă a proceselor mentale ascunse care ne influențează comportamentul...

Descriere

Pana sa-ti dai seama

John Bargh, cel mai important expert mondial în domeniul minții inconștiente, prezintă o carte revoluționară, elaborată pe parcursul a 20 de ani, care ne oferă o înțelegere cu totul nouă a proceselor mentale ascunse care ne influențează comportamentul de zi cu zi și ne transformă profund înțelegerea despre noi înșine.

Spunând anecdote personale cu un entuziasm molipsitor și făcând dezvăluiri surprinzătoare și încântătoare, John Bargh îlpoartă pe cititor prin laboratoarele sale de la New York University și Yale, unde el și colegii săi au descoperit modul în care inconștientul ne ghidează comportamentul, obiectivele și motivațiile în arii precum relațiile cu alte rase, parentingul, afacerile, comportamentul de consum și dependența. El ne dezvăluie ceea ce știe acum știința despre influența omniprezentă a minții inconștiente asupra persoanelor cu care alegem să avem întâlniri romantice sau pe care le votăm, asupra lucrurilor pe care le cumpăram, locurilor în care trăim, rezultatelor pe care le avem la teste și interviurilor de muncă.

Deoarece inconștientul lucrează în moduri de care nu suntem deloc conștienți, Până să-ți dai seama este plină de revelații surprinzătoare și distractive, precum și de trucuri care te ajută să ții minte lucrurile pe care le ai de făcut, să faci cumpărături într-un mod mai inteligent și să dormi mai bine.


Această călătorie fascinantă prin mecanismele interne ale minții umane ne dezvăluie felul în care gândurile noastre conștiente și motivele inconștiente se intersectează pentru a modela cine suntem. O carte distractivă și inteligentă care va schimba felul în care te vezi pe tine însuți și lumea din jurul tău.
Jonah Berger, autorul cărților Contagios și Influență invizibilă

O carte nouă, fascinantă și provocatoare, scrisă de cea mai importantă autoritate mondială din domeniul științei minții inconștiente.
Daniel Gilbert, autorul cărții În căutarea fericirii

Cititorii Angelei Duckworth, Grit: Puterea pasiunii și a perseverenței, și ai lui Malcom Gladwell, Blink: Decizii bune în 2 secunde, vor vrea cu siguranță să citească această carte. La fel va face orice persoană interesată de psihologie și dezvoltare personală. Library Journal

Impresionant... un compendiu fascinant al cercetării socio-psihologice de referință, realizată atât de el, cât și de colegii săi. Stilul clar și accesibil al lui Bargh îi va atrage pe cititori și pe specialiști deopotrivă. Publishers Weekly

Această carte înseamnă un gigantic pas înainte pentru înțelegerea noastră legată de misterele comportamentului uman.
O carte strălucitoare și convingătoare.

MALCOLM GLADWELL

Tradus de Carmen Dimitruc

Specificaţii

  • Editor: Publica
  • ISBN: 9786067222937
  • An aparitie: 19 Iulie 2018
  • Numar pagini: 488
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie