Mosul din Carpati - Neofit Pustnicul Vol. 9 - Carti.Crestinortodox.ro

Mosul din Carpati - Neofit Pustnicul Vol. 9

Fii primul care adauga o recenzie!
25,00Lei
In stoc

Mosul din Carpati - Neofit Pustnicul - ... in zilele noastre, mai mult ca oricand, „Culturile Spirituale“ se intalnesc nu atat sa se confrunte, cat sa se „cunoasca“ reciproc. Unii, insa, fac un fel de „amestec“ ce le falsifica si le denatureaza.

Descriere

Mosul din Carpati - Neofit Pustnicul Vol. 9

Mosul din Carpati - Neofit Pustnicul - ... in zilele noastre, mai mult ca oricand, „Culturile Spirituale“ se intalnesc nu atat sa se confrunte, cat sa se „cunoasca“ reciproc. Unii, insa, fac un fel de „amestec“ ce le falsifica si le denatureaza. De aici straduinta de a mentine puritatea Spiritualitatilor, ca de abia apoi sa se cunoasca intre ele. Cel mai greu fapt de astazi este tocmai aceasta „puritate neamestecata“ a traditiilor. Si noi vom incerca sa scoatem in evidenta specificul unei Traditii, Specificul Mistic Carpatin. „Caracterul unei Spiritualitati“ are mare importanta. Omul incearca o „prefacere“ a lucrurilor; crezand ca le dezvolta, in fond denaturandu-le pana la distrugere.

A „pastra“ un fapt in „puritatea“ sa este cea mai mare garantie ca il poti avea.

Cel mai mare impediment este insa „raspunsul urmasilor“, care dau importanta unor amanunte nesemnificative. Si in Religie, astazi mai mult ca oricand, este „frica de erezie" la orice pas. Orice dezvoltare teologica este privita, mai intai cu „suspiciuni". Peste tot se vorbeste de „neo-forme.“

De aici nevoia de Repere in jurul carora sa fie totul. In Religie sunt Reperele Sfintilor Parinti. Noi, cei de astazi, „ne facem suport“ pe Sfintii Parinti, altfel cadem in „golul neo-formelor“ distructive.

Specificaţii

  • Editor: Platytera
  • ISBN: 9789731873299
  • An aparitie: 01 Ianuarie 2013
  • Numar pagini: 366
  • Tip carte: Cartonată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 15 x 21 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie