Lasati copiii sa vina la Mine. Povestiri despre copiii martiri - Carti.Crestinortodox.ro

Lasati copiii sa vina la Mine. Povestiri despre copiii martiri

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Asa cum fiecare dintre noi isi urmeaza drumul sau si se confrunta cu propriile dureri si amaraciuni,exemplele martirilor ne amintesc mai intai de toate ca micile noastre lupte nu sunt nimic in comparatie cu marile lor razboaie.

Descriere

Lasati copiii sa vina la Mine. Povestiri despre copiii martiri

Asa cum fiecare dintre noi isi urmeaza drumul sau si se confrunta cu propriile dureri si amaraciuni,exemplele martirilor ne amintesc mai intai de toate ca micile noastre lupte nu sunt nimic in comparatie cu marile lor razboaie. Cu ajutorul martirilor invatam cum sa facem fata si cum sa iesim biruitori in fata „calailor” nostri,fie ca acestia sunt boli sau neajunsuri,saracie,abuzuri sau ispite de tot felul. Prin exemplul lor,ni se arata ca singura Bucurie,singura Nadejde,singurul Curaj,singura Putere,singura Pace,singurul Adevar,singura Iubire este Hristos Domnul si Mantuitorul Nostru. El nu ne paraseste niciodata,asa cum nu Si-a parasit niciodata mucenicii.

Desi luptele mucenicilor le-a adus moartea pamanteasca,noi ca si copii ai lui Dumnezeu recunoastem biruinta lor. Ei au dobandit viata vesnica prin aceea ca au ramas puternici in credinta,si prin suferinta lor au intors multe suflete catre Hristos,adaugand Bisericii Sale mladite noi care continua sa dea roade de-a lungul veacurilor.

Specificaţii

  • Editor: Egumenita
  • ISBN: 9737952987
  • Numar pagini: 216
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie