Copilul si spiritualitatea. Noua stiinta a parentajului pentru o viata implinita si sanatoasa - Carti.Crestinortodox.ro

Copilul si spiritualitatea. Noua stiinta a parentajului pentru o viata implinita si sanatoasa

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Ce rol are spiritualitatea în viaţa copiilor? Când şi cum devine un copil spiritual? A fi spiritual este totuna cu a fi religios? Într-o lume în care dezvoltarea tinde să se axeze cu preponderenţă pe acumulare şi pe progresul tehnologic,...

Descriere

Copilul si spiritualitatea. Noua stiinta a parentajului pentru o viata implinita si sanatoasa

Ce rol are spiritualitatea în viaţa copiilor? Când şi cum devine un copil spiritual? A fi spiritual este totuna cu a fi religios? Într-o lume în care dezvoltarea tinde să se axeze cu preponderenţă pe acumulare şi pe progresul tehnologic, spiritualitatea are de suferit. Dar iată că, dacă până acum ştiinţa şi spiritualitatea păreau a fi doi poli opuşi ai parcursului vieţii noastre, autoarea acestei cărţi reuşeşte să creeze punţi de legătură între ele, servindu-se de studii psihologice de ultimă oră şi de exemple elocvente pentru a arăta că acei copii care au o relaţie vie cu spiritualul au mai multe şanse de a deveni tineri şi adulţi sănătoşi. Astfel, comportamentele de risc la adolescenţă (abuzul de substanţe, angajarea în relaţii sexuale neprotejate şi înainte de vreme) sau simptomele depresive se reduc în proporţii majore.
Cartea Lisei Miller, bestseller conform clasamentelor New York Times şi USA Today, poate schimba vieţi. Ea se adresează părinţilor şi tuturor celor preocupaţi de educaţia celor mici, precum şi celor interesaţi de dimensiunea spirituală a vieţii.

Lisa Miller este profesor, cercetător şi psiholog clinician. A scris peste 85 de articole referitoare la spiritualitate şi psihologie în reviste de specialitate.

Tradus de Bogdan Boghițoi

Specificaţii

  • Editor: Trei
  • ISBN: 9786067198928
  • An aparitie: 01 Noiembrie 2016
  • Numar pagini: 286
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie