Cele 10 porunci ale casatoriei - Carti.Crestinortodox.ro

Cele 10 porunci ale casatoriei

Fii primul care adauga o recenzie!
Nu se afla in stoc

Prin cuvinte profunde, uneori haioase, dar întotdeauna biblice, Ed Young ne prezintă din experienţa lui de zeci de ani de consiliere maritală, 10 porunci pentru o căsătorie lungă şi fericită. Dumnezeu doreşte pentru tine o căsătorie care să dureze. Şi...

Descriere

Cele 10 porunci ale casatoriei

Prin cuvinte profunde, uneori haioase, dar întotdeauna biblice, Ed Young ne prezintă din experienţa lui de zeci de ani de consiliere maritală, 10 porunci pentru o căsătorie lungă şi fericită.
Dumnezeu doreşte pentru tine o căsătorie care să dureze. Şi totul ar putea să înceapă cu această carte minunată.

În cazul căsătoriei, doi oameni intră într-un legământ unul cu celălalt şi cu Dumnezeu. Acest legământ al căsătoriei poate fi cel mai bine ilustrat cu ajutorul unui triunghi echilateral. Dumnezeu este în vârf, bărbatul şi femeia fiind în colţurile din partea de jos a triunghiului. Pe măsură ce partenerii urcă mai aproape de Dumnezeu, de fapt ajung tot mai aproape unul faţă de celălalt. Rezultatul unui asemenea legământ este o căsătorie dinamică şi care aduce împlinire.
Bineînţeles că Dumnezeu nu a dat aceste zece porunci ale căsătoriei pe muntele Sinai. Şi, cu siguranţă, nu le veţi găsi în Biblie sub forma unei liste. Dar sunt acolo, pe paginile Scripturii.
Cele 10 porunci ale căsătoriei sunt:
* să nu fii un bădăran egoist
* să rupi legăturile
* să comunici în permanenţă
* să faci din conflict un aliat
* să eviţi nisipul mişcător al datoriilor
* să fugi de ispita sexuală
* să îţi ierţi partenerul- de 490 de ori sau mai mult
* să păstrezi flacăra căminului aprinsă
* să o iei mereu de la capăt
* să construieşti o echipă de succes


În orice situaţie aţi fi - logodiţi, proaspăt căsătoriţi sau căsătoriţi de mai mulţi ani; nu aţi fost niciodată căsătorit, dacă sunteţi divorţaţi sau văduvi - aceste porunci ale căsătoriei sunt pentru voi. Vor asigura o lansare perfectă pentru o căsătorie proaspătă, vă pot ajuta la reînnoirea unui legământ în care aţi intrat mai demult, vă pot ajuta să anticipaţi şi să vă pregătiţi pentru o viitoare căsătorie.

„Puteţi să mă numiţi mofturoasă, dar pot pricepe un mesaj mai repede atunci când realizez cine este în spatele lucrării. Îmi plac persoanele publice care se potrivesc şi cu viaţa lor privată. Acest om şi mesajul lui se potrivesc. Cele zece porunci ale căsătoriei, nu numai că îţi spune ce anume, dar îţi spune şi cum anume. A luat principiile Scripturii şi a avut curajul de a le testa pe linoleumul lipicios al obişnuitei vieţi de pe planeta Pământ.”
BETH MOORE – autoare şi oratoare


Ed Young a fost, din 1978, pastor al Second Baptist Church din Houston, Texas, numărând 31 de mii de membri. Este autorul a zece cărţi. De asemenea, slujeşte prin programul internaţional de radio şi de televiziune Winning Talk. Ed şi soţia lui au trei fii adulţi şi şapte nepoţi şi locuiesc în apropiere de Houston.
 

Tradus de Anca Maria Susa

Specificaţii

  • Editor: Casa Cărții
  • ISBN: 9789738998148
  • An aparitie: 01 Noiembrie 2016
  • Numar pagini: 256
  • Tip carte: Broşată
  • Limba: Română
  • Dimensiuni: 13.5 x 20.5 cm

Recenzii ale clientilor

Evaluat la 0 din 5 pe baza a 0 recenzii ale clientilor
Distribuirea evaluarilor
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Scrie o recenzie